Travis Barker: Blink-182 vydajú na budúci rok nový album

NETKY.SK • 11 December 2015, 09:00 • 2 min
Travis Barker: Blink-182 vydajú na budúci rok nový album

LOS ANGELES - Americká rocková kapela Blink-182 vydá na budúci rok nový album. Bubeník formácie Travis Barker to prezradil na službe Instagram.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný hudobník na nej zverejnil fotografiu z koncertu s kapelou Antemasque a neskôr začal v komentároch pod snímkou odpovedať na otázky fanúšikov a fanúšičiek. Na otázku, aké sú jeho plány na rok 2016, odpovedal, že s Blink-182 plánuje vydať nový album. Ako tiež napísal, chystá aj nahrávku so spomínanou kapelou Antemasque, dve EP nahrávky so skupinou Transplants a jeden sólový počin.

 

 

 

Blink-182 fungovali pôvodne v rokoch 1992 až 2005, pričom počas tohto obdobia vydali päť štúdioviek, z ktorých komerčne najúspešnejší bol tretí album Enema Of The State (1999). Pochádzajú z neho hity What's My Age Again?, All The Small Things a Adam's Song. V roku 2005 vydali kompiláciu s jednoduchým názvom Greatest Hits a následne sa na niekoľko rokov odmlčali. Návrat na scénu oznámili vo februári 2009 na 51. udeľovaní cien Grammy a následne vydali šiestu štúdiovku Neighborhoods (2011) a výberovku Icon (2013). V januári kapelu opustil gitarista Tom DeLonge. Jeho miesto neskôr obsadil Matt Skiba. Okrem neho Blink-182 v súčasnosti tvoria aj Mark Hoppus a spomínaný Travis Barker, ktorý nahrával aj s formáciami Transplants, +44, The Aquabats, Expensive Taste či Box Car Racer. V roku 2011 vydal sólový debut Give The Drummer Some.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies