Travel Service prepravil na dovolenky viac ako 340.000 cestujúcich

NETKY.SK • 2 September 2011, 22:34 • 2 min
Travel Service prepravil na dovolenky viac ako 340.000 cestujúcich

Travel Service prepravil na dovolenky viac ako 340. 000 cestujúcich - Doprava Charterová spoločnosť Travel Servis prepravila v tomto roku na dovolenky 340.

slovakia

left justify in out

img

Charterová spoločnosť Travel Servis prepravila v tomto roku na dovolenky 340.426 cestujúcich zo štyroch slovenských letísk, a to z Bratislavy, Košíc, Popradu a Sliaču. Aerolinka tak zaznamenala 15-% nárast počtu cestujúcich v porovnaní s minulým rokom.
      "Najviac klientov cestovných kancelárií smerovalo v tomto období do tureckej Antalye, približne 118.000. Na druhom mieste v obľúbenosti skončil bulharský Burgas a tretiu pozíciu obsadila egyptská Hurghada," vysvetľuje v stanovisku pre médiá hovorkyňa českej spoločnosti Vladka Dufková.
      Letecká spoločnosť Travel Service má dominantné postavenie na trhoch v Českej republike, Slovensku, Maďarsku a pôsobí aj v Poľsku. Okrem charterových letov prevádzkuje tiež pravidelné linky pod obchodnou značkou SmartWings a privátne lety - aerotaxi kategórie Business Jet.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies