Trápenie mladšej sestry speváčky Celeste Buckingham! Šikanovanie kvôli tmavšej pleti

NETKY.SK • 31 Máj 2017, 10:52 • 2 min
Trápenie mladšej sestry speváčky Celeste Buckingham! Šikanovanie kvôli tmavšej pleti

Okolie jej robilo zo života peklo. Speváčka a sestra slávnejšej Celeste Buckingham prežívala v mladšom veku na vlastnej koži ozajstnú šikanu!

slovakia

left justify in out

O pôvode sestier Buckinghamových sa už popísalo mnoho. V ich žilách totiž koluje iránsko-rusko-americko-írska krv. Celeste sa narodila vo Švajčiarksu mame s iránsko-ruskými koreňmi a otcovi s americko-írskymi predkami. Jej sestra Carmel sa však narodila na Aljaške, kde sa celá rodina na chvíľu ocitla kvôli práci. 

 

Exotické dievčatá už na prvý pohľad pútali svojím vzhľadom. Na rozdiel od Carmel, to však Celeste mala počas základnej a strednej školy o niečo jednoduchšie. „Tým, že som svetlejší typ ako moja sestra, tak som sa na Slovensku nikdy nestretla s rasistickými poznámkami, práve naopak. Túto krajinu milujem, ľudia sú tu veľmi milí a ja sa tu cítim byť naozaj doma,“ vysvetlila nám. To však nemôže povedať o svojej sestre. „Carmel si pre svoju tmavšiu pleť naozaj dosť vytrpela. V detstve sa jej ušlo veľa rôznych poznámok a tiež posmeškov. Nemala to vôbec jednoduché, aj to dosť ťažko znášala,“ priznala nám speváčka. To, čo sa však v minulosti javilo ako nedostatok je dnes naopak pre Carmel obrovská prednosť. Pre svoj exotický zjav a dokonalý spev má našliapnuté na skvelú kariéru a na konte množstvo verných fanúšikov.

 

 

my seeeeeester❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Carmel Paradise (@carmelparadise),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies