Trapattoni sa snaží potlačiť vzburu, keď Kelly odmietol odletieť s tímom

NETKY.SK • 15 Október 2012, 17:43 • 2 min
Trapattoni sa snaží potlačiť vzburu, keď Kelly odmietol odletieť s tímom

Trapattoni sa snaží potlačiť vzburu, keď Kelly odmietol odletieť s tímom - Futbal DUBLIN - Giovanni Trapattoni bol nútený potlačiť vzburu hráčov pred odletom reprezentačného tímu na Faerské ostrovy, kde odohrajú kvalifikačný zápas skupiny C. Obranca Steph

slovakia

left justify in out

imgDUBLIN - Giovanni Trapattoni bol nútený potlačiť vzburu hráčov pred odletom reprezentačného tímu na Faerské ostrovy, kde odohrajú kvalifikačný zápas skupiny C.

Obranca Stephen Kelly, ktorý nehral v piatkovom zápase proti Nemecku (Írsko prehralo na domácom ihrisku vysoko 1:6), sa po záverečnom tréningu v nedeľu ráno pohádal s Trapattoniho asistentom, Marcom Tardellim.

Obranca Fulhamu pohrozil, že neodletí s tímom do Vágaru. Trapattoni a ďalší členovia FAI boli nútení zasiahnuť do šarvátky a podarilo sa im Kellyho upokojiť a presvedčiť ho, aby nastúpil do lietadla.
Očakáva sa, že Kelly dnes bude trénovať s ostatnými hráčmi Írska na umelej tráve v Tórshavne, ale je takmer isté, že v zápase proti domácim Faerským ostrovom bude sedieť iba na lavičke.

Po žalostnom výkone O'Dea a kapitána Johna O'Shea sa očakávalo, že ich Trapattoni nechá na lavičke a dá priestor aj Kellymu. Po posledných udalostiach je však pravdepodobnejšie, že tréner ponechá rovnakú zostavu ako proti Nemecku, keďže kvalita Faerských ostrovov je niekde úplne inde. To však môže viesť k neočakávaným problémom, keďže nesmieme zabudnúť, že domáci potrápili Švédov a nie sú už tým bezzubým tímom ako v minulosti.

Táto šarvátka je ďalšou ranou pre trénera Trapattoniho, ktorý po piatkovom debakli čelí veľkej vlne kritiky a ozývajú sa hlasy, ktoré žiadajú, aby rezignoval na svoj lukratívny post.
Taliansky tréner bol obvinený zo zhoršených vzťahov so svojimi hráčmi a personálom počas jeho 4,5 ročného pôsobenia pri kormidle reprezentácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona