Trapas v Petrohrade: Opitého ruského poslanca musela z lietadla vyviezť polícia!

NETKY.SK • 10 Október 2013, 06:22 • 2 min
Trapas v Petrohrade: Opitého ruského poslanca musela z lietadla vyviezť polícia!

PETROHRAD - Prominentný člen ruskej Štátnej dumy Andrej Isajev sa spolu so svojím poslaneckým asistentom pred odletom z Petrohradu do Moskvy "opil" a oboch mužov musela pacifikovať privolaná polícia.

slovakia

left justify in out

Tvrdí to zástupca šéfa najpopulárnejšej ruskej sociálnej siete VKontakte Iľja Perekopský, ktorý bol podľa svojich slov svedkom celého incidentu. "Podľa ich správania ste mohli vidieť, že boli pod vplyvom," uviedol s tým, že obaja Rusi v lietadle spoločnosti Aeroflot obťažovali letušky a polícia ich preto musela vyviezť.

Isajev síce priznal, že jeho asistent bol "intoxikovaný", tvrdí však, že on opitý nebol. "Nikto sa na mňa nesťažoval," vyhlásil v súvislosti s incidentom, ku ktorému prišlo v utorok v noci. Jeho asistent vyviazol s pokutou vo výške 100 rubľov (viac ako dve eurá), samotný poslanec sankcionovaný nebol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona