Trapas na pohrebe: Kňaz spadol počas modlitby do hrobu

NETKY.SK • 11 Február 2015, 06:32 • 2 min
Trapas na pohrebe: Kňaz spadol počas modlitby do hrobu

SAO PAULO - Rímskokatolícky kňaz spadol v Brazílii do hrobu, keď sa modlil na pohrebe jedného zo svojich farníkov. Informovala o tom v utorok polícia v centrálnej časti krajiny.

slovakia

left justify in out

Kňaz Alex Novais de Brito uviedol polícii, že v sobotu 7. februára sa modlil nad rakvou na cintoríne Campo da Esperanca (Pole nádeje) neďaleko hlavného mesta Brazília, keď sa zrazu preborila zem pod jeho nohami a on spolu s troma ďalšími smútiacimi účastníkmi pohrebu spadol do hrobu. Nikto neutrpel vážne zranenia, dodala tlačová agentúra AP.
      

Polícia oznámila, že vyšetruje príčinu zosuvu pôdy počas pohrebného obradu, ale ďalšie podrobnosti neposkytla. Spravodajský portál G1 citoval kňaza, podľa ktorého incident "zničil vážnosť a dôstojnosť" situácie.
      

"Bolo to veľmi nepríjemné," povedal kňaz portálu G1. "Atmosféra pohrebu sa úplne narušila a možno kvôli nervozite prítomných viselo vo vzduchu aj niečo komické. Cítil som sa veľmi trápne, ale dokázal som pokračovať v smútočnom obrade," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies