Trapas Kanyeho Westa: Vypískali ho na festivale Wireless!

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 07:20 • 2 min
Trapas Kanyeho Westa: Vypískali ho na festivale Wireless!

LONDÝN - Publikum na festivale Wireless v Londýne v piatok vypískalo amerického rappera a producenta Kanyeho Westa. Dôvodom bol rapperov takmer 30-minútový príhovor uprostred koncertu, počas ktorého sa sťažoval na to, že ho niektoré módne značky diskriminujú.

slovakia

left justify in out

Viacerí ľudia z vystúpenia taktiež odišli. K podobnej situácii došlo aj v sobotu, keď West odohral na festivale ďalší koncert, keďže pôvodne avizovaný kanadský rapper Drake svoju účasť pre chorobu na poslednú chvíľu zrušil. West na viac ako 20 minút prerušil skladbu Runaway, aby skritizoval paparazzov. Aj v tomto prípade ho publikum vypískalo.

 

 

Tridsaťsedemročný Kanye West odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Neskôr produkoval skladby pre interpretov ako Jermaine Dupri, Foxy Brown alebo Goodie Mob. Známym sa však stal až v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint rappera Jay Z. Svoj debutový štúdiový album The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) a Yeezus (2013). S Jay Z okrem toho nahral album Watch The Throne (2011). Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby Jesus Walks, Gold Digger (feat. Jamie Foxx), Diamonds From Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless, All Of The LIGHTS  (feat. Rihanna) alebo Niggas in Paris (feat. Jay Z). West, ktorý založil vydavateľstvo G.O.O.D. Music, má na konte napríklad aj tri Brit Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies