Traktor zavali muža, do nemocnice ho transportovali vrtuľníkom

NETKY.SK • 2 Apríl 2016, 14:54 • 2 min
Traktor zavali muža, do nemocnice ho transportovali vrtuľníkom

STRELNÍKY - Viaceré poranenia hornej časti tela utrpel 52-ročný muž, ktorého dnes v dopoludňajších hodinách, na dvore rodinného domu v obci Strelníky (okres Banská Bystrica), zavalil traktor.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informovala hovorkyňa leteckej záchrannej služby Air-Transport Europe (ATE) Zuzana Hopjaková, k mužovi bola privolaná Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE zo strediska Banská Bystrica.

 

"Zraneného na mieste ošetrila privolaná rýchla záchranná pomoc. Lekár leteckých záchranárov bol k pacientovi spustený pomocou palubného navijaka," priblížila hovorkyňa s tým, že po poskytnutí neodkladného zdravotného ošetrenia muža priviezli k vrtuľníku, ktorý pristál približne 200 metrov od rodinného domu. "Po napojení na umelú pľúcnu ventiláciu bol v stabilizovanom stave s polytraumou okamžite transportovaný na centrálny príjem nemocnice v Banskej Bystrici," uzavrela.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies