Štrajk na gréckych letiskách by nemal ovplyvniť lety z Bratislavy

NETKY.SK • 28 Jún 2011, 14:45 • 2 min
Štrajk na gréckych letiskách by nemal ovplyvniť lety z Bratislavy

Štrajk na gréckych letiskách by nemal ovplyvniť lety z Bratislavy

slovakia

left justify in out

img

Štrajk v Grécku by nemal ovplyvniť lety z letiska M. R. Štefánika - Airport Bratislava (BTS). Do Grécka už dnes odleteli všetky tri plánované linky. Prílety, ktoré tiež majú byť celkovo tri, by sa mali podľa harmonogramu uskutočniť v popoludňajších hodinách. Letisko však vyzýva cestujúcich, aby sledovali webovú stránku nielen BTS, ale aj konkrétnych dopravcov.
      "Štrajk zatiaľ nemá za následok rušenie letov z a do Bratislavy, o ktorých by nás dopravcovia informovali. Vzhľadom na rotáciu lietadiel, ich posádok a nadväznosť letov však môže v priebehu dňa dôjsť k určitým meškaniam prípadne i rušeniam už naplánovaných letov, a to aj mimo destinácií Grécka," uviedla v stanovisku hovorkyňa BTS Dana Madunická.
      V Grécku sa dnes začal 48-hodinový generálny štrajk, ktorý paralyzuje dopravu a verejné služby. Lietadlá nevzlietnu dnes a v stredu (29. 6.) niekoľko hodín. Leteckí dispečeri totiž nebudú pracovať od 8.00 h do 12.00 h miestneho času (7.00 h - 11.00 h SELČ) a tiež od 18.00 h do 22.00 h miestneho času (17.00 - 21.00 h SELČ).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies