Traja útočníci ťahali policajta do lesa a chceli ho zabiť, zachránil ho jeho služobný pes

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 20:00 • 2 min
Traja útočníci ťahali policajta do lesa a chceli ho zabiť, zachránil ho jeho služobný pes

JACKSON – Policajný dôstojník Todd Frazier vykonával bežnú obchôdzku, počas ktorej si všimol podozrivé vozidlo. Keď sa k nemu priblížil, skočili zo zadu na neho traja muži a ťahali ho do lesa.

slovakia

left justify in out

Policajt sa bál o svoj život. „Povedali, že mu podrežú krk,“ tlmočil za Fraziera zástupca šerifa z Hancock County v americkom štáte Mississippi Don Bass. Mal však so sebou svojho štvronohého kamaráta Lucasa.

 

Počas bitky sa Todovi podarilo uvoľniť jednu ruku a pomocou diaľkového ovládača, odomkol dvere na svojom služobnom aute, v ktorom sedel Lucas.

 

Ten sa ihneď vrhol do „práce“. Zahryzol sa do jedného z útočníkov, keď to uvideli ostatní dvaja, ihneď sa dali na útek. Nasadli do auta a všetkým trom sa podarilo ujsť.

 

Todd je nesmierne vďačný Lucasovi za svoj život. Keby ho nebolo útočníci by ho pravdepodobne zabili v lese. Takto skončil iba s pár odreninami na pohotovosti.

 

Útočníci polícii stále unikajú.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies