Traja Somálčania znásilnili 13-ročnú dievčinu. Švédsky súd im udelil smiešne tresty

NETKY.SK • 24 Júl 2018, 11:15 • 2 min
Traja Somálčania znásilnili 13-ročnú dievčinu. Švédsky súd im udelil smiešne tresty

ŠTOKHOLM- Odvolací súd vo Švédsku udelil smiešne tresty trom Afričanom, ktorí niekoľkokrát a brutálne znásilnili 13-ročnú dievčinu vo Vasteras. Už tak dosť nízky trest 8 mesiacov bol páchateľom skrátený na štyri a pol mesiaca pobytu v zariadení pre mladistvých. Štvrtý násilník ako „dieťa“ trestu unikol.

slovakia

left justify in out

K činu došlo 14. Júla 2017. Traja Somálčania vylákali dievčinu na párty, ktorá sa odohrávala u nich v byte. Dievčinu opili a potom ju jeden z nich zatiahol na záchod a tam ju znásilnil. Keď ju pustil von. Vzali si ju ostatní a znásilnili ju tak brutálne, že dievčina krvácala.

 

Dievčina plakala, ale Somálčania ju znásilňovali znovu a znovu. A k tomu ju natáčali na video. Práve tieto zábery sa stali hlavným dôkazom a premietali sa na súde.

 

Dievčina po znásilnení trpí psychickými problémami. Vinu zvaľuje na seba a sebapoškodzuje sa. Nechodí do školy a má problémy so spánkom. Video so znásilnením sa šírilo po sociálnych sieťach a dievčine privodilo ďalšie problémy.

 

Somálčania majú okrem somálskeho aj švédske občianstvo, preto nemôžu byť ani deportovaní, uzatvára server stredoevropan.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies