Traja Rusi za mrežami, Erunov z Lokomotivu Moskva na 2 roky

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 17:52 • 2 min
Traja Rusi za mrežami, Erunov z Lokomotivu Moskva na 2 roky

MARSEILLE - Traja ruskí fanúšikovia sa ocitli za mrežami a ďalších 20 plánujú deportovať z Francúzska po prvom týždni majstrovstiev Európy vo futbale, ktorý sa vyznačoval aj vyvolávaním nepokojov a násilností v uliciach viacerých miest.

slovakia

left justify in out

Uväznenie aj vyhostenie z krajiny sú priamo naviazané na výčiny, ktoré sprevádzali sobotňajší zápas Anglicko - Rusko (1:1) v Marseille.


Medzi trojicou uväznených Rusov je aj riaditeľ Lokomotivu Moskva pre vzťahy s fanúšikmi Alexej Erunov, ktorého prejavy násilníckeho správania nahral na video iný fanúšik a poskytol polícii ako dôkaz.

 

On sám všetko poprel, ale nezabránil dvojročnému trestu. Fanúšik Dinama Moskva Nikolaj Morozov sa nevyhol 12-mesačnému trestu odňatia a Sergeja Gorbačeva, riaditeľa stavebnej spoločnostri v meste Tula, potrestali na 18 mesiacov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies