Traja muži napadli ženu pred autobusovou stanicou, už sedia v cele

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 14:00 • 2 min
Traja muži napadli ženu pred autobusovou stanicou, už sedia v cele

PREŠOV - Traja muži z obce Chminianske Jakubovany v Prešovskom okrese prepadli v nedeľu (29. 6.) pred autobusovou stanicou v Prešove 34-ročnú ženu z Hermanoviec.

slovakia

left justify in out

Polícia ich po 24 hodinách od útoku zadržala a vzniesla obvinenie zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva.
     

Ako dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová, napadnutá žena mala ešte pred skutkom konflikt s 33-ročným mužom z obce Jarovnice, ktorý ju v zlosti, že mu nechcela dať peniaze, sotil na zem.
     

„Túto situáciu využili traja mladíci, ktorí po vzájomnej dohode pristúpili k žene a mužovi, ktorého udreli päsťou do hlavy. Jarovničan z miesta hneď ušiel. Muži pokračovali v útoku na poškodenú údermi do hlavy. Aj po tom, čo žena začala na zemi krvácať a kričať o pomoc. Najmladší z útočníkov jej strhol plecniak a vybral z neho peňaženku s hotovosťou 120 eur a osobné doklady. S týmto úlovkom z miesta ušli a peniaze si rozdelili,“ uviedla Migaľová. 
     

Poškodená utrpela pri tomto útoku viaceré poranenia. Obvineným hrozia tri až osem rokov väzby. Momentálne sú v cele policajného zaistenia a je podaný návrh na väzobné stíhanie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies