Traja ľudia musia odísť z firmy, ktorá zatiaľ márne hľadá 2,3 milióna

NETKY.SK • 21 Marec 2018, 18:41 • 2 min
Traja ľudia musia odísť z firmy, ktorá zatiaľ márne hľadá 2,3 milióna

HAMBURG - Ani po takmer dvoch mesiacoch nie je zrejmé, ako, kedy a kto odcudzil z peňažného transportéra smerujúceho z Hamburgu do Kielu na severe Nemecka 24. januára 2018 celkovo 2,3 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovatelia evidentne nemajú horúcu stopu, i keď hovoria o svedkovi, ktorý poskytol isté poznatky. Kauza má však po spomínanom období personálne dôsledky. 

 

Bezpečnostná firma prepustila oboch vodičov inkriminovaného vozidla, o ktorých medzičasom vysvitlo, že počas cesty z Hamburgu do Kielu v rozpore s predpismi súčasne opustili transportér, a to dvakrát - na odpočívadle a na čerpacej stanici. Či je však toto dôvodom prepustenia, to zatiaľ nie je jasné.

 

Ani zainteresovaná firma, ani prokuratúra sa k tomu nevyjadrili. Ako vyplýva zo stredajších informácií Severonemeckého rozhlasu (NDR), nového zamestnávateľa si bude musieť hľadať aj riadiaci pracovník z centrály firmy. 

 

Za informácie, ktoré by viedli k dolapeniu páchateľov, vypísala firma odmenu 15.000 eur, za údaje, ktoré by viedli k nálezu chýbajúcich finančných prostriedkov, potom odmenu 50.000 eur. Vyšetrovanie kauzy pokračuje.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies