Traja hráči Spartaka Trnava sa ocitli vo väzení

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 15:38 • 2 min
Traja hráči Spartaka Trnava sa ocitli vo väzení

HRNČIAROVCE NAD PARNOU - Traja futbalisti Spartaka Trnava a dvaja manažéri boli vo väzení, informuje oficiálna internetová stránka klubu. Vo štvrtok sa ocitli za múrmi Ústavu pre výkon trestu pri Hrnčiarovciach nad Parnou. Obranca Marek Janečka, stredopoliar Ján Vlasko a útočník Martin Mikovič v spoločnosti PR manažéra Spartaka Mareka Ondrejku a marketingového manažéra Mariána Černého prišli na besedu s odsúdenými.

slovakia

left justify in out

Príležitosť na diskusiu dostalo zhruba deväťdesiat väzňov. Celkovo ich je v tomto ústave s minimálnym stupňom stráženia momentálne 1350. Prítomní sa živo zaujímali o dianie v klube, pýtali sa aj na budúcnosť, možné posilnenie kádra či rivalitu so Slovanom Bratislava.

 

"Priznám sa, že som mal som zmiešané pocity, keď sme tam išli. Napokon to bola príjemná beseda. Keď som bol menší, vždy sme chodili len okolo a zaujímalo ma, ako väznica vyzerá z vnútra. Nie je to však nič príjemné. Odsúdení síce majú utvorené podmienky aj pre športovanie a prácu, no asi by som tam mal problém vydržať aj mesiac," uviedol po nevšednej akcii Martin Mikovič.

 

Väznica ležiaca medzi Trnavou a Hrnčiarovcami nad Parnou funguje od novembra 1988. V minulosti bola určená výhradne pre ženy. V areáli je k dispozícii futbalové ihrisko, na športovanie slúži aj vedľajšia asfaltová plocha či tenisové kurty.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies