Trailer Sharkula prináča odpoveď na nikdy nepoloženú otázku. Čo keby bol Drakula žralok?

NETKY.SK • 19 Marec 2022, 17:00 • 2 min
Trailer Sharkula prináča odpoveď na nikdy nepoloženú otázku. Čo keby bol Drakula žralok?

Bizarnosti sa medze nekladú. Zabudnite na Sharkando, prichádza ešte väčší bizár! V snahe dohnať ho bol vytvorený film Žraloky kukurice ako novinka verzie Deti kukurice, ale so žralokmi! V šialených nápadoch ho však tento ešte ľahko prekoná. Štúdio Wide Eye Releasing prináša trailer na film Sharkula!

slovakia

left justify in out

Samotné štúdio tvorí skupina nadšencov, ktorí vytvárajú amatérske filmy. Vďaka extrémne nízkemu rozpočtu ich snímky síce neobsahujú žiadne kvalitné CGI. Čo však nemajú v efektoch, doháňajú naozaj kreatívnymi nápadmi, ktoré prerážajú akékoľvek dno absurdity. 

 

 

Tejto skupine skrsol v hlavách nápad, že známy strašidelný dom z hororu 3:15 zomrieš prenesú do vesmíru alebo oživia dinosaurov, z ktorých sa stanú zombie v snímke Jurassic Dead. So zombies si v ich počinoch zmeral sily aj Bigfoot, žraloky sú pre nich očividne obľúbenou témou. Preto po filmoch Sharkenstein, Shark Exorcist, Noah’s Shark či  Raiders of the Lost Shark, prichádza Sharkula.

 

obrazok

 

Vedúci všetkých upírov v ňom pred rokmi preklial jedného zo žralokov, ktorý sa stal novým Drakulom. Ten si založil vlastný kult po krvi  bažiacich zvierat z hlbín. A upíri, ktorí prichádzajú do mesta, ktoré nové upírske príšery okupujú, nemajú inú možnosť ako svojho vládcu uctievať a rešpektovať.

 

Určite máte veľa otázok. Aj napriek naozaj hroznému vizuálu je možné podotknúť, že ide o kúsok, ktorý by stál za pozretie práve vďaka absurdne geniálnemu nápadu. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies