Tragický koniec: 97-ročné sestry-dvojičky zmrzli pred vlastným domom

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 08:19 • 2 min
Tragický koniec: 97-ročné sestry-dvojičky zmrzli pred vlastným domom

BARRINGTON- Deväťdesiatsedemročné sestry-dvojičky zomreli spolu v mraze v americkom štáte Rhode Island. Informovali o tom v pondelok ich príbuzní.

slovakia

left justify in out

Jean Youngová Haleyová a Martha Youngová Williamsová prišli o život v noci z 3. na 4. marca. Predpokladá sa, že spadli neďaleko domu a nemali už silu vstať.

Teplota v oblasti pritom v noci na sobotu poklesla až na mínus 12 stupňov Celzia a pocitová teplota dosahovala mínus 22 stupňov.

K tragédii došlo pri dome Haleyovej v meste Barrington po tom, ako sa dvojičky vrátili z večere so svojou 89-ročnou sestrou. Tá ich priviezla domov autom a odišla.

 

img

Williamsová zrejme krátko nato spadla na príjazdovej ceste k domu. Sestra sa pokúsila privolať pomoc, ale tiež spadla a už sa jej nepodarilo dostať dovnútra. Sused našiel obe ženy bez známok života v sobotu ráno. Po prevoze do nemocnice ich lekári už len oficiálne vyhlásili za mŕtve.

Haleyová bývala na nábreží rieky Providence v Barringtone vyše 60 rokov. Podľa susedov sa obe sestry vyznačovali optimistickým postojom k životu.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies