Tragická zrážka vlaku s dodávkou si vyžiadala dva životy

NETKY.SK • 21 Január 2020, 13:47 • 2 min
Tragická zrážka vlaku s dodávkou si vyžiadala dva životy

ŽARNOVICA - Desiatka hasičov aktuálne zasahuje v Žarnovici pri nehode dodávky s vlakom. Ako o tom informoval Jozef Rozemberg z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiari nad Hronom, nehoda si vyžiadala životy dvoch osôb.

slovakia

left justify in out

Zrážka rýchlika s dodávkou

Hasiči momentálne zasahujú pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na priecestí v meste Žarnovica. Podľa informácií z operačného strediska HaZZ v Banskej Bystrici na mieste zasahuje desať hasičov s tromi kusmi techniky. Pri nehode došlo k zrážke rýchlika s dodávkou, pričom v tom čase sa vo vozidle nachádzali dve osoby, ktoré utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom.

 

img

 

Železničná trať je uzavretá

Z cestujúcich vo vlaku nikto neutrpel žiadne zranenia. Hasiči vyslobodili osoby z havarovaného vozidla a vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia. Na mieste udalosti zasahujú príslušníci z Novej Bane a zo Žiaru nad Hronom. Železničná trať je v smere zo Žarnovice do Zvolena uzavretá v jednom smere.  Železničná spoločnosť Slovensko na svojej internetovej stránke uvádza, že doprava je cez stanicu Žarnovica z dôvodu nehody vlaku R 811 s vozidlom prerušená od 10.40 h. "Objednáva sa náhradná autobusová doprava," informuje o tom spoločnosť.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies