Tragická zrážka na moste Lafranconi: Pri nehode zomrel 36-ročný muž, tri deti sa zranili!

NETKY.SK • 4 August 2014, 18:11 • 2 min
Tragická zrážka na moste Lafranconi: Pri nehode zomrel 36-ročný muž, tri deti sa zranili!

BRATISLAVA - Polícia upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenie v hlavnom meste.

slovakia

left justify in out

Pre dokumentovanie dopravnej nehody je v súčasnosti prejazdný ľavý jazdný pruh v smere na Malacky. Tvoria sa tam kolóny. Na mieste premávku usmerňujú hliadky dopravnej polície.

 

Dnes popoludní sa pri zjazde z mosta Lafranconi v smere na Malacky zrazili dohromady až tri kamióny a jedno osobné auto, spresňuje informácie bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Pri nehode zomrel 36-ročný vodič nákladného auta. Ako dodal hovorca záchranárov Boris Chmel, zranili sa aj tri deti a 40-ročná žena. Dve desaťročné dievčatá mali poranené nohy, šesťročné dieťa utrpelo úraz hlavy. Všetky previezli s ľahšími poraneniami do Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave. Žena si pri nehode poranila hlavu, tú odviezli do nemocnice na bratislavských Kramároch. Príčiny nehody teraz vyšetruje polícia, vyčísľujú aj výšku škody.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies