Tragická zrážka dvoch motoriek pri Žarnovici: Čelný náraz neprežil 21-ročný mladík

NETKY.SK • 31 Júl 2016, 20:10 • 2 min
Tragická zrážka dvoch motoriek pri Žarnovici: Čelný náraz neprežil 21-ročný mladík

ŽERNOVICA - Pri čelnej zrážke dvoch motoriek značky KTM zomrel dnes popoludní okolo 13:00 pri obci Veľké Pole v okrese Žarnovica 21-ročný Pavel z Veľkého Pola.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, mladík bol na mieste mŕtvy. Na druhej motorke sedel 23-ročný Erik z rovnakej obce, toho previezol vrtuľník do nitrianskej nemocnice. V prípade mŕtveho muža bola nariadená súdna pitva, druhému motorkárovi odoberú krv, na základe čoho zistia, či mal alebo nemal v krvi alkohol.

 

Polícia prizvala aj znalca z odboru cestnej dopravy, ktorý bude zisťovať presné príčiny zrážky. Keďže sa motorky zrazili na poľnej ceste mimo hlavnej komunikácie, nejde podľa Faltániovej o dopravnú nehodu, polícia tak začala trestné stíhanie za usmrtenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies