Tragická smrť v Kaliňákovej rodine: Jeho príbuzný zomrel po bitke, minister do vyšetrovania nezasiahne

NETKY.SK • 10 November 2016, 09:57 • 2 min
Tragická smrť v Kaliňákovej rodine: Jeho príbuzný zomrel po bitke, minister do vyšetrovania nezasiahne

BRATISLAVA – Minister vnútra Robert Kaliňák prišiel o člena rodiny. Jeho príbuzný Emil Chudina (†46) zomrel po brutálnej bitke v pohostinstve.

slovakia

left justify in out

K bitke podľa TV JOJ došlo neďaleko železničnej stanice v Humennom. Emila malo napadnúť niekoľko mužov po tom, čo údajne odmietol zaplatiť účet. "Môžeme potvrdiť, že policajná hliadka po prvom incidente v bare poškodeného pána Emila odviezla na lekárske ošetrenie," povedala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová. Emil sa po ošetrení v nemocnici vrátil domov.

 

Ďalší deň navštívil iný podnik v centre Humenného, kde mu prišlo zle a záchranka ho musela previezť do nemocnice v Humennom. Odtiaľ ho s ťažkým poranením hlavy previezli na neurochirurgiu v Košiciach, kde však po týždni skonal.

 

Nebohý Emil Chudina bol švagor Kaliňákovho brata Milana, ktorého verejnosť pozná ako gitaristu zo skupiny Taktici. „Poznal som ho, je to smutná udalosť pre celú rodinu. Zaujímal som sa o jeho zdravotný stav. Ako minister však do vyšetrovania nebudem zasahovať,“ povedal Kaliňák.

 

img

 

“Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia spáchaného prečinom výtržníctva. Momentálne vykonávame všetky úkony, ktoré budú viesť k objasneniu tohto skutku. Polícia zadržala tri podozrivé osoby, s ktorými vyšetrovateľ vykonáva procesné úkony tak, aby mohol vo veci v zákonnej lehote čo najskôr rozhodnúť," dodala Migaľová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies