Tragická smrť v aute: Čech otrávil seba aj svoju štvorročnú dcéru!

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 12:53 • 2 min
Tragická smrť v aute: Čech otrávil seba aj svoju štvorročnú dcéru!

PRAHA - Rodinnú tragédiu vyšetrujú moravskí policajti v okrese Šumperk v Olomouckom kraji. Muž (47) v blízkosti obce Rejchartice zaviedol do auta hadicu napojenú na výfuk a splodinami otrávil seba aj svoju štvorročnú dcéru, pravdepodobne kvôli sporom s partnerkou.

slovakia

left justify in out

Udalosť otriasla rodinou a šokovala i skúsených kriminalistov.
     

Podľa spravodajských portálov iDNES.cz a Novinky.cz vyšetrujú kriminalisti násilnú tragickú udalosť už od utorka (27. mája) popoludnia, keď boli telá objavené na odľahlom mieste mimo obce pri lokalite, kde sa radi schádzajú bezdomovci.
     

Podľa polície je s najväčšou pravdepodobnosťou vinníkom tragédie práve nájdený mŕtvy muž, ktorý spáchal samovraždu. Polícia odmietla zverejniť bližšie podrobnosti k prípadu.
     

List na rozlúčku policajti nenašli. Pre rodinu je nepochopiteľné, prečo sa muž rozhodol vyriešiť situáciu zabitím seba aj dieťaťa. Údajne mal spory s partnerkou, ktorá sa s ním chcela rozísť. Muž nebol nikdy trestaný a mal bezproblémovú minulosť, napísal web iDNES.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies