Tragická nehoda vo Zvolene: Pri zrážke zomreli dvaja ľudia, chodec a spolujazdec motorkára

NETKY.SK • 5 Júl 2016, 14:58 • 2 min
Tragická nehoda vo Zvolene: Pri zrážke zomreli dvaja ľudia, chodec a spolujazdec motorkára

ZVOLEN - K tragickej dopravnej nehode, ktorá si vyžiadala dva ľudské životy, došlo v pondelok (4.7.) o 19.50 h vo Zvolene na Okružnej ulici.

slovakia

left justify in out

Motorka sa tam zrazila s dôchodcom, ktorý prechádzal mimo priechodu pre chodcov. Zvolenčan, 70-ročný Jozef, zraneniam na mieste podľahol a neskôr v banskobystrickej nemocnici aj spolujazdec motorkára 27-ročný Marek, takisto zo Zvolena.

 

Ako dnes pre TASR uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, 26-ročný vodič motorky Ivan so spolujazdcom Marekom smerovali od Môťovskej priehrady na sídlisko Sekier. Po prejdení križovatky došlo k tragickej zrážke s chodcom. Nehoda je v štádiu šetrenia, polícia skúma mieru zavinenia jej účastníkmi.

 

"Dychová skúška na alkohol bola u vodiča motorky zo Zvolena negatívna. Bol mu odobratý biologický materiál na toxikologický rozbor. Polícia do vyšetrovania pribrala znalca z odboru cestnej dopravy," konštatovala hovorkyňa. Škoda na motorke sa pohybuje okolo 1000 eur.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies