Tragická nehoda v Košiciach: Vodič usmrtil mladú chodkyňu, z miesta ušiel!

NETKY.SK • 3 Február 2014, 15:37 • 2 min
Tragická nehoda v Košiciach: Vodič usmrtil mladú chodkyňu, z miesta ušiel!

KOŠICE - K tragickej dopravnej nehode pri jednom z obchodných centier v Košiciach došlo v nedeľu 2. február okolo 18.00 h.

slovakia

left justify in out

„Doposiaľ nezistený vodič viedol vozidlo po Toryskej ulici v smere k ulici Trieda SNP, pričom na križovatke pri obchodnom centre na riadne vyznačenom priechode pre chodcov zrazil 25-ročnú ženu z Gelnického okresu,“ informovala TASR košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Spresnila, že mladá žena prechádzala po priechode s ďalšími dvoma osobami, ktoré v poslednej chvíli stihli odskočiť. „Vodič po zrážke na mieste nezotrval a z miesta dopravnej nehody bez poskytnutia pomoci ušiel. Chodkyňa utrpela zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahla,“ dodala Mésarová.

Na mieste dopravnej nehody bol prítomný znalec z odboru dopravy. Zo záberov bezpečnostnej kamery policajti zistili, že ide o vozidlo značky Audi a ihneď začali po vozidle a vodičovi pátrať. Hliadkam pohotovostnej motorizovanej jednotky a dopravného inšpektorátu sa podarilo po niekoľkých hodinách, ešte v ten deň, vozidlo vypátrať  v blízkosti centra mesta. „Polícia vozidlo zaistila pre účely trestného konania. Momentálne  zisťujeme, kto viedol osobné motorové vozidlo v čase nehody. V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ Košice začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin neposkytnutia prvej pomoci,“ uzavrela policajná hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona