Tragická nehoda pri Žarnovici: Vodič neprežil náraz do betónového mostíka

NETKY.SK • 17 August 2015, 10:35 • 2 min
Tragická nehoda pri Žarnovici: Vodič neprežil náraz do betónového mostíka

ŽARNOVICA - Život 45-ročného Žarnovičana si vyžiadala dnešná dopravná nehoda, ktorá sa stala ráno v Žarnovici. Ako potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, nehoda je v štádiu vyšetrovania.

slovakia

left justify in out

"K dopravnej nehode došlo tak, že 45-ročný vodič zo Žarnovice viedol vozidlo Citroën Xsara v smere jazdy od čerpacej stanice do centra mesta, kde z doposiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom v smere jazdy do odvodňovacieho rigolu a následne narazil do betónového priepustu odvodňovacieho kanála," informovala Faltániová. Vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Do vyšetrovania bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy. Prípadné požitie alkoholu bude zisťované pri pitve. Škodu na vozidle odhadli na 2500 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies