Tragická nehoda pri obci Veľká Paka: Na koľajniciach ležal muž, vlak ho prešiel!

NETKY.SK • 9 Október 2014, 15:21 • 2 min
Tragická nehoda pri obci Veľká Paka: Na koľajniciach ležal muž, vlak ho prešiel!

VEĽKÁ PAKA - K tragickej dopravnej nehode došlo v stredu večer (8.10.) na železničnej trati medzi Bratislavou a Dunajskou Stredou pri obci Veľká Paka v okrese Dunajská Streda.

slovakia

left justify in out

„Môžem potvrdiť, že o 17.50 h vlak zrazil osobu ležiacu na koľajniciach. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre usmrtenie, pričom obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie. Vzhľadom na citlivosť prípadu viac informácií poskytnúť nemôžeme,“ uviedla pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.
     

Podľa očitých svedkov muž nemal šancu na prežitie a pravdepodobne išlo o samovraždu. Zrýchlený osobný vlak na železničnej stanici Veľká Paka nestojí. Rušňovodič nehode nemohol zabrániť. Cestujúci si zrážku ani nevšimli, ale rušňovodič alarmoval záchranárov a políciu. Po hodine došli aj náhradné autobusy. Premávku na koľajniciach obnovili krátko pred 21.00 h. 
     

Ako zistila webová stránka Parameter, 46-ročný muž mal doklady u seba a pochádzal z mestskej časti Šamorín – Mliečno. „Podľa našich zistení ide o Tibora L., ktorý pravdepodobne na miesto došiel na bicykli. Nevylučuje sa ani to, že k nešťastiu došlo pod vplyvom alkoholu, nakoľko našli u neho fľašu vína,“ píše internetová stránka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona