FOTO Tragická nehoda pri Nitre: Zrážku auta s kamiónom neprežili 32-roční manželia a ich dvojročný syn

NETKY.SK • 27 Júl 2016, 09:29 • 2 min
FOTO Tragická nehoda pri Nitre: Zrážku auta s kamiónom neprežili 32-roční manželia a ich dvojročný syn

NITRA – Pri obci Cabaj-Čápor v okrese Nitra sa dnes krátko pred 19.00 h stala tragická dopravná nehoda. Podľa portálu tvnoviny.sk, ktorý o nehode ako prvý informoval, sa tu zrazil kamión s osobným autom.

slovakia

left justify in out

Hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel pre TASR uviedol, že na mieste zomreli traja ľudia. "Zatiaľ nemám bližšie informácie, pretože to nie je ešte uzavreté. Môžem však potvrdiť, že tri osoby utrpeli zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahli," povedal.

 

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáty Čuhákovej sa nehoda stala približne o 18.40 hodine. Vodič osobného motorového vozidla Ford Focus, 32-ročný Martin zo Šale, prešiel s vozidlom do protismeru. Tam sa zrazil s vozidlom Man s návesom. V osobnom aute zahynula okrem vodiča i jeho 32-ročná manželka Zuzana a ich dvojročný syn. Na mieste nehody stále zasahuje polícia. „Čaká sa na obhliadajúceho lekára. Vozidlo bude zaistené pre účely ďalšieho vyšetrovania,“ povedala Čuháková.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona