Tragická nehoda pri Malackách: Vyhasol jeden mladý život (†26)

NETKY.SK • 19 Apríl 2014, 09:31 • 2 min
Tragická nehoda pri Malackách: Vyhasol jeden mladý život (†26)

BRATISLAVA - Nehoda, ktorá sa stala dnes okolo 4.00 h v obci Pernek (okres Malacky), sa skončila tragicky. Vyhasol pri nej život 26-ročného spolujazdca.

slovakia

left justify in out

"Devätnásťročný vodič bol prevezený s ľahkými zraneniami do nemocnice," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. 
      

Priblížila, že mladík jazdiaci na aute s malackými evidenčnými značkami z dosiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo vozovku a následne preletel ponad priekopu. Za tou narazil do veľkého okrasného kameňa, od ktorého sa vozidlo odrazilo ďalej. Na mieste zasahovali aj hasiči, ktorí museli jednu osobu z auta vyslobodiť. 
      

"Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," uviedla Kurucová.
      

Polícia v tejto súvislosti apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby jazdili disciplinovane, rešpektovali dopravné predpisy a jazdu za každých okolností prispôsobili svojim schopnostiam a možnostiam. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies