Tragická nehoda pri Leviciach: 46-ročný vodič neprežil čelnú zrážku s nákladným autom

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 10:10 • 2 min
Tragická nehoda pri Leviciach: 46-ročný vodič neprežil čelnú zrážku s nákladným autom

LEVICE - Tragická dopravná nehoda sa stala v pondelok 6. marca pred 14:30 medzi obcami Kalná nad Hronom a Šárovce (okres Levice).

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, 46-ročný vodič osobného motorového vozidla Volkswagen Passat z doposiaľ nezistených príčin náhle prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim nákladným vozidlom Renault Master. Po náraze obidve vozidlá skončili v priekope. Pri nehode sa ťažko zranil vodič osobného auta, ktorý v nemocnici zraneniam podľahol.

Alkohol u vodičov nezistili. Ako ďalej informuje polícia, 50-ročná spolujazdkyňa v osobnom vozidle sa pri nehode nezranila, rovnako 23-ročný vodič nákladného auta z Rumunska pri nehode neutrpel žiadne zranenia. Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na 11 000 eur. Presnú príčinu dopravnej nehody vyšetrujú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies