Tragická nehoda pri Galante: Pri zrážke troch áut zomreli dve osoby

NETKY.SK • 15 September 2016, 09:33 • 2 min
Tragická nehoda pri Galante: Pri zrážke troch áut zomreli dve osoby

BRATISLAVA - Trnavskí policajti vyšetrujú príčiny tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala v stredu 14. septembra po 17.00 h na obchvate Galanty. Na štvorramennej križovatke došlo k zrážke troch osobných motorových vozidiel, keď z vedľajšej cesty na hlavnú vošiel s autom Škoda Fabia 71-ročný vodič. Ten sa vzápätí zrazil s vozidlom Jeep Grand Cherokee.

slovakia

left justify in out

Po náraze bolo vozidlo odhodené do auta Fiat Stilo a na križovatke bolo následkom nehody poškodené dopravné značenie a zvodidlá. „Pri zrážke utrpeli manželia v Škode Fabia vážne zranenia, ktorým na mieste nehody podľahli. Dvaja vodiči, ktorí boli účastníkmi nehody, sa zranili ľahko a oboch podrobila polícia dychovej skúške na alkohol. Na miesto nehody bol privolaný aj znalec z odboru cestná doprava,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

 

Ako doplnila, polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Predmetom vyšetrovania budú presné okolnosti nehody, výhľadové pomery vodičov i miera zavinenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies