Tragická nehoda neďaleko Nových Zámkov: Srb prešiel do protismeru, čelný náraz neprežil

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 06:45 • 2 min
Tragická nehoda neďaleko Nových Zámkov: Srb prešiel do protismeru, čelný náraz neprežil

ÚĽANY NAD ŽITAVOU - Pri obci Úľany nad Žitavou v okrese Nové Zámky došlo v sobotu (11.3.) k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej prišiel o život občan Srbska.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová, 63-ročný vodič z doposiaľ nezistených príčin prešiel so svojím vozidlom Opel Astra do protismeru, kde narazil do protiidúceho vozidla Hyundai. "Po náraze Opel Astra odhodilo do priekopy a stromu. Vodič na mieste nehody svojim zraneniam podľahol. Bude vykonaná pitva, pri ktorej sa zistí prípadné požitie alkoholických nápojov," vyjadrila sa Bruchterová.

 

Podľa jej ďalších slov sa posádke vozidla Hyundai nič nestalo a nezistili u nich požitie alkoholu. "Pre zisťovanie príčiny nehody privolali znalca z odboru cestnej dopravy. Bližšie okolnosti a presná príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona