Tragická nehoda na D2 si vyžiadala život mladého Rakúšana

NETKY.SK • 4 Február 2013, 08:10 • 2 min
Tragická nehoda na D2 si vyžiadala život mladého Rakúšana

Tragická nehoda na D2 si vyžiadala život mladého Rakúšana - Krimi Život mladého vodiča z Rakúska si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v noci z piatka na sobotu (2. 2.

slovakia

left justify in out

imgŽivot mladého vodiča z Rakúska si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v noci z piatka na sobotu (2. 2.) na diaľnici D2 v smere do Maďarsko na úrovni čerpacej stanice Jarovce. Rakúšan zraneniam podľahol v nemocnici. Jeho 24-ročný spolujazdec utrpel ťažké zranenia.

"Pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody bolo, že 25-ročný vodič motorového vozidla VW Golf sa nevenoval vedeniu vozidla, v dôsledku čoho prešiel s vozidlom na vjazd na čerpaciu stanicu, kde vyšiel na zvýšený ostrovček a narazil do dopravného značenia," informoval bratislavský krajský policajný hovorca František Peczár.

Škodu na motorovom vozidle vyčíslili na 1000 eur a na dopravnom značení na 2000 eur. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona