Tragická nehoda medzi obcami Trhovište a Pozdišovce: Zrážku s kamiónom vodič auta neprežil!

NETKY.SK • 28 August 2014, 09:45 • 2 min
Tragická nehoda medzi obcami Trhovište a Pozdišovce: Zrážku s kamiónom vodič auta neprežil!

MICHALOVCE – Život 33-ročného muža vyhasol v stredu (27.8.) krátko pred 15.00 h pri dopravnej nehode medzi obcami Trhovište a Pozdišovce v Michalovskom okrese.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vodič v tomto úseku viedol osobné motorové vozidlo značky Dacia Logan. „Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismernej časti vozovky, kde sa čelne zrazil s nákladným motorovým vozidlom značky Renault s návesom, ktoré viedol 53-ročný vodič z okresu Humenné. Pri dopravnej nehode vodič Dacie utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol,“ uviedol Szabó.

 

Doplnil, že vodič nákladnej súpravy utrpel zranenia s predpokladaným trvaním práceneschopnosti do siedmich dní, alkohol u neho nebol zistený. „U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. Škody na vozidlách boli vyčíslené na 18.000 eur,“ doplnil Szabó.

 

Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Počas odstraňovania následkov nehody bola cesta medzi obcami Pozdišovce a Trhovište v čase od 16.10 h do 22.40 h uzatvorená.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies