Tragická jazda: Cyklista spadol na betónový príklop, zraneniam podľahol

NETKY.SK • 20 August 2014, 14:40 • 2 min
Tragická jazda: Cyklista spadol na betónový príklop, zraneniam podľahol

BEŽOVCE - Tragicky sa skončila jazda 52-ročného cyklistu v obci Bežovce (okres Sobrance).

slovakia

left justify in out

Muž na horskom bicykli v utorok (19.8.) okolo 21.45 h išiel po ceste v blízkosti miestneho kostola, pričom pravdepodobne nevenoval pozornosť riadeniu a zišiel do priekopy. „Tam spadol tvárou nadol s bicyklom na betónový príklop, pričom utrpel zranenia hlavy, ktorým na mieste nehody podľahol,“ informovala dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 
     

Polícia bude zisťovať, či cyklista viedol bicykel pod vplyvom alkoholu. V Košickom kraji ide tento rok o druhú nehodu cyklistu bez účasti iného účastníka cestnej premávky, ktorý prišiel o život. Koncom mája zomrel 58-ročný muž, ktorý spadol pri jazde na bicykli do priekopy pri obci Lúčka v Rožňavskom okrese. Pitva preukázala, že mal v krvi 2,74 promile alkoholu. 
     

Polícia v tejto súvislosti apeluje na nemotorových účastníkov cestnej premávky - chodcov i cyklistov, aby sa na cestách správali zodpovedne a dodržiavali pravidlá cestnej premávky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies