Tragická dovolenka: V tureckej Alanyi sa nemeckí manželia stali obeťami vraždy!

NETKY.SK • 22 August 2014, 19:15 • 2 min
Tragická dovolenka: V tureckej Alanyi sa nemeckí manželia stali obeťami vraždy!

ISTANBUL/BERLÍN - Nemecký manželský pár sa stal zrejme obeťou vraždy v tureckom letovisku Alanya. Mŕtve telá obetí našla tamojšia polícia v prenajatom byte dvojice vo štvrtok spútané so zapchatými ústami.

slovakia

left justify in out

Kriminalisti, ktorí zadržali jednu podozrivú osobu, predpokladajú, že muža (65) a ženu (50), ktorí boli v čase nálezu už niekoľko dní po smrti, zabili údermi do hlavy.
     

Nemecké ministerstvo zahraničných vecí v Berlíne potvrdilo, že dvaja občania spolkovej republiky sa v Alanyi stali obeťami zločinu. Žiadne ďalšie podrobnosti však neuviedlo.
     

Podľa novín Today's Zaman manželia pricestovali v júli na dovolenku do Alanye. Úrady alarmovali príbuzní, ktorí sa s dvojicou nedokázali skontaktovať. Polícia v reakcii na to násilím vnikla do bytu, v ktorom našla telá obetí. Muž ležal podľa informácií agentúry Anadolu v obývačke, žena v spálni. Obaja boli na nohách i rukách spútaní izolačnou páskou. Dvojicu naposledy videli živú v uplynulú sobotu v spoločnosti záhradníka bytového komplexu. Práve on je spomínaným zadržaným.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona