Tragická dopravná nehoda: Zahynulo 27 ľudí

NETKY.SK • 6 September 2013, 11:08 • 2 min
Tragická dopravná nehoda: Zahynulo 27 ľudí

KAPSKÉ MESTO - Mimoriadne tragická dopravná nehoda pri juhoafrickom Durbane si vo štvrtok večer vyžiadala 27 mŕtvych a takmer 30 zranených.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom hovorca tamojšieho ministerstva dopravy, podľa ktorého sú niektorí zo zranených v kritickom stave. Juhoafrická záchranná služba Netcare 911 uviedla, že vodič 18-kolesového kamióna zrejme neubrzdil pred semaforom, pričom vrazil do štyroch minibusov a ďalšieho vozidla. Tragédia sa stala v meste Pinetown ležiacom 16 kilometrov západe od Durbanu. Príčina zatiaľ nie je známa, hovorca provinčného ministerstva dopravy však vyjadril podozrenie, že kamiónu zlyhali brzdy. Vodiča po nehode zadržala polícia.

Smrteľné nehody na juhoafrických cestách sú pomerne časté a podľa správy z tohto týždňa si denne vyžiadajú okolo 38 mŕtvych.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies