Tragická dopravná nehoda: Zahynul 50-ročný vodič z Podrečian

NETKY.SK • 22 Február 2016, 12:50 • 2 min
Tragická dopravná nehoda: Zahynul 50-ročný vodič z Podrečian

PODREČANY – Pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes okolo 6.45 h na ceste I/16 v katastri Podrečian v okrese Lučenec zahynul 50-ročný vodič z tejto obce.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Andrea Petrovičová.

 

"Vodič z Podrečian viedol osobné motorové vozidlo Seat Ibiza, pričom pri prejazde križovatkou nedal prednosť zľava idúcemu vozidlu Ford Transit, ktoré išlo po hlavnej ceste, smerom od Zvolena na Lučenec. Pri dopravnej nehode vodič Seatu utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedla hovorkyňa s tým, že 47-ročný vodič z Hrušova a jeho spolujazdec v Forde Transit boli jednorazovo ošetrení na mieste. "Alkohol u vodiča fordu zistený nebol, v prípade druhého vodiča bola nariadená pitva," dodala.

 

Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania, do ktorého bol pribraný aj znalec z odboru cestnej dopravy. "Škoda na vozidlách bola predbežne odhadnutá na 5000 eur," uzavrela Petrovičová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies