Tragická dopravná nehoda pri Prievidzi! Pri zrážke s kamiónom zahynulo sedem ľudí

NETKY.SK • 14 Október 2017, 09:01 • 2 min
Tragická dopravná nehoda pri Prievidzi! Pri zrážke s kamiónom zahynulo sedem ľudí

NITRICA - Sedem ľudských životov vyhaslo dnes ráno pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala pred 4.00 hodinou v katastri obce Nitrica v okrese Prievidza.

slovakia

left justify in out

Ďalšie dve osoby utrpeli zranenia.

 

Ako informovalo Prezídium Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), pri udalosti sa zrazil kamión s úžitkovým vozidlom Opel Vario, ktoré po nehode zostalo prevrátené na streche. „Hasiči poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc, následne vykonávali protipožiarne opatrenia na havarovaných vozidlách,“ informovalo Prezídium HaZZ.

 

Podľa Jozefa Minára z Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby došlo ku zrážke kamiónu s osobnou dodávkou, v ktorej sa údajne prevážali opatrovateľky z Rakúska na Slovensko. „Na mieste, bohužiaľ, zahynulo sedem ľudí, dvaja boli prevezení do nemocnice. Ťažko zranená 49-ročná žena bola prevezená do nemocnice v Bojniciach, 35-ročný muž utrpel ľahké zranenie – otras mozgu. Rovnako ho previezli do bojnickej nemocnice,“ uviedol Minár.

 

Ako dodal, lekár na mieste konštatoval smrť 34-ročnej, 47-ročnej a 28-ročnej ženy a 58-ročného muža. Ďalšie tri osoby zostali zakliesnené vo vozidle, ich pohlavie počas zásahu zdravotných záchranárov nezistili.

 

Podľa hovorkyne Nemocnice s poliklinikou Prievidza so sídlom v Bojniciach Radky Krížanovej, do nemocnice priviezli dvoch pacientov. „Jeden pacient leží na traumatologickom oddelení a je stabilizovaný. Druhá pacientka leží na anestéziologicko-resuscitačnom oddelení, je v kritickom stave,“ doplnila Krížanová.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies