Tragédie počas natáčania

NETKY.SK • 3 December 2017, 10:04 • 2 min
Tragédie počas natáčania

BRATISLAVA - Každý deň pri natáčaní filmov dochádza k zraneniam a ničím neobvyklá nie je ani smrť na pľaci, aj keď to našťastie nebýva pravidelné. Títo herci však také šťastie nemali. Kto zomrel počasia natáčania filmu?

slovakia

left justify in out

Steve Irwin

Stevie bol autor dokumentárnych filmov. Stal sa známym najmä televíznym seriálom Lovec krokodílov. Na začiatku septembra 2006 nakrúcal Steve Irwin v oblasti Veľkého bariérového útesu dokumentárny program Ocean 's Deadliest. 4. septembra 2006 však nebolo kvôli zlému počasiu možné natáčať a preto sa rozhodol využiť voľný čas k natočeniu niekoľkých záberov pre dokumentárny program svojej dcéry Bindi (Bindi the Jungle Girl). Počas natáčania ho veľká trnucha bodla priamo do srdca a on na mieste zomrel.

 

obrazok

 

Brandon Lee

Syn legendy bojových umení Bruca Leeho zomrel obzvlášť tragickou smrťou. Do konca natáčania filmu Vrana ostávalo sedem dní a všetko prebiehalo podľa plánu. Práce na filme plnom mystiky a akčných scén údajne sprevádzali viaceré nehody a nešťastné udalosti. Pri nakrúcaní úvodnej scény filmu 31. marca 1993 bol Brandon Lee postrelený presne podľa scenára, ale zbraňou omylom nabitou ostrými nábojmi. Zranenia boli smrteľné.

 

obrazok

 

Cory Monteih

Herec sa preslávil hlavne v seriáli Glee, kde hral postavu Finna. 13. júla 2013 bol nájdený mŕtvy vo svojej hotelovej izbe, príčinou smrti bolo predávkovanie heroínom a zlúčenie s alkoholom. Zomrel tak medzi natáčaním štvrtej a piatej série seriálu. Následne mu v Glee bola venovaná epizóda The Quarterback, kde sa všetci symbolicky rozlúčili s ním aj s Finnom, teda jeho postavou.

 

obrazok

 

Heath Ledger

22. januára 2008 sa fenomenálny herec predávkoval liekmi na spanie vo svojej hotelovej izbe v New Yorku. Vyšetrovatelia zistili, že išlo o nešťastnú náhodu, nie o samovraždu. Zrejme zomrel na srdcový kolaps v dôsledku dlhodobého fyzického vypätia. Zomrel na začiatku nakrúcania filmu Imaginarium dr. Parnassa.

 

obrazok

 

Paul Walker

Dňa 30. novembra 2013 v popoludňajších hodinách Walker a jeho známy Roger Rodas opustili akciu usporiadanú Walkerovou charitou Reach Out Worldwide (na pomoc obetiam tajfúnu Haiyan). Krátko potom Rodas stratil kontrolu nad vozidlom Porsche Carrera červenej farby a narazil do stromu. Kalifornská polícia ihneď potvrdila dve obeť a oznámila, že sa na nehode podieľali vysoká rýchlosť, ktorú Walker s Rodasom išli. Film Rýchlo a zbesilo 6 zarobil 788 miliónov dolárov a patril k najlepším akčným filmom roku 2013. Ihneď v roku 2013 sa preto začal natáčať siedmy diel série. Film Rýchlo a zbesilo 7 bol plánovaný na rok 2014, kvôli nečakanej smrti Walkera sa vydanie odložilo na rok 2015, problémom boli nedotočené scény.

 

obrazok

 

John Ritter

Odpadol počas natáčania 8 jednoduchých pravidiel pri scénke “Ako randiť s mojou dospievajúcou dcérou”, v septembri 2003. Ritter nezvládol svoj zdravotný stav a bol prevezený do nemocnice. Podstúpil operáciu srdca, ale bolo už neskoro. Ešte v ten večer nás navždy opustil.

 

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies