Tragédia vo Veľkej Lomnici: Pod kolesami nákladného auta zomrel trojročný chlapec

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 18:41 • 2 min
Tragédia vo Veľkej Lomnici: Pod kolesami nákladného auta zomrel trojročný chlapec

VEĽKÁ LOMNICA – V obci Veľká Lomnica v okrese Kežmarok dnes doobeda pri dopravnej nehode zahynul trojročný chlapec. K nešťastiu došlo na ulici Nový Dvor pred jedným z rodinných domov, kde z doposiaľ nezistených príčin miestny chlapec vošiel pod zadnú nápravu nákladného auta. TASR o tom informoval policajný hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.

slovakia

left justify in out

Nákladné vozidlo Renault Kerax 420 prechádzalo smerom k hlavnej ceste I/66, pričom ho viedol 24-ročný vodič, ktorý si dieťa nevšimol. „Potom čo vodič zastavil, mu svedkovia nehody začali skákať na vozidlo, ktoré sa snažili otvoriť a vytiahnuť ho von z vozidla s tým, že zrazil dieťa. Vodič pokračoval ďalej v jazde, pričom zavolal na políciu a uviedol, že došlo k dopravnej nehode. Ako doplnil, tak z dôvodu, že sa bál o svoj život, tak s vozidlom čakal na benzínovom čerpadle vo Veľkej Lomnici,“ uviedol policajný hovorca.

 

Ako uviedol Džobanik, zrazený chlapec utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Išlo o devastačné zranenia hlavy. Požitie alkoholických nápojov bolo u vodiča dychovou skúškou vylúčené. Okolnosti, príčiny a mieru zavinenia dopravnej nehody vyšetrujú kežmarskí dopravní policajti, ktorí začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies