Tragédia v USA: V študentskom mestečku sa strieľalo, študent podľahol zraneniam

NETKY.SK • 28 August 2015, 14:57 • 2 min
Tragédia v USA: V študentskom mestečku sa strieľalo, študent podľahol zraneniam

WASHINGTON - Študent zo Savannah State University v americkom štáte Georgia dnes podľahol zraneniam, ktoré utrpel počas štvrtkovej streľby v študentskom mestečku. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Polícia po streľbe celý areál mestečka na dve hodiny uzavrela a prehľadala, uviedli predstavitelia školy. Christophera Starksa, ktorý študoval na bakalárskom stupni, postrelili vo štvrtok večer počas "hádky" na stretnutí študentského odborového hnutia. Následne ho previezli do nemocnice, kde zraneniam podľahol, uviedla hovorkyňa univerzity Loretta Heywardová.

 

"Pán Starks bol po incidente jedinou osobou prevezenou do nemocnice," povedala a dodala, že polícia doposiaľ v súvislosti so streľbou nikoho nezadržala. Študentské mestečko patriace k pôvodne afroamerickej univerzite Savannah State University sa nachádza v centre mesta Savannah, ktoré je jedným z najstarších miest v štáte Georgia.

 

K incidentu v Savannah došlo len dva dni po tom, ako boli v štáte Virgínia pri nakrúcaní rozhovoru v priamom prenose zastrelení dvaja televízni novinári a vyše dva mesiace po streľbe v kresťanskom chráme v mesta Charleston v štáte Južná Karolína, kde prišlo o život deväť ľudí.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona