Tragédia v Texase: Bábätko zomrelo v rozpálenom aute, otec ho chcel oživiť v ľadničke

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 17:00 • 2 min
Tragédia v Texase: Bábätko zomrelo v rozpálenom aute, otec ho chcel oživiť v ľadničke

COLLIN COUNTY – Tragická udalosť sa stala v texaskom Collin Country, keď otec troch detí zabudol najmladšie z nich - 6 mesačnú dcérku v aute.

slovakia

left justify in out

Ráno viezol deti do škôlky, kde však vyložil iba dve staršie. S malou Fred sa vracal domov, pretože bola chorá. Nezamestnaný vysokoškolský učiteľ Michael Thedford však dieťa zabudol v aute a šiel si zdriemnuť. Po štyroch hodinách si na dcéru spomenul a bežal k autu.

 

V ten deň bolo vonku 32 stupňov Celzia a teplota v rozpálenom aute stúpla až na 91. Dcérku vybral von. Nejavila však známky života, a tak ju dal na chvíľu do ľadničky, aby schladila. Dieťa sa pokúšal oživiť aj resuscitáciu no neprebralo sa. Nešťastný otec potom zavolal žene a polícii.

 

Jeho žena (veterinárka) bola v tom čase v práci. Keď prišla domov, s políciou našli v kuchyni mŕtve dieťa. Michaela zatkli a vyšetrujú pre nedbanlivosť s následkom smrti. Po zaplatení kaucie 20 000 dolárov, ho prepustili.

 

Michaelov otec Stan tvrdí, že jeho syn bol úžasný a milujúci otec. „To čo sa stalo, je obrovská tragédia, s ktorou sa rodina ťažko vyrovná,“ povedal. „V túto ročnú dobu sa to stane mnohým ľuďom po celom svete. Treba si na to dávať veľký pozor,“ dodáva.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies