VIDEO V Sao Paule sa zrútila päťposchodová budova

NETKY.SK • 3 December 2013, 06:58 • 2 min
VIDEO V Sao Paule sa zrútila päťposchodová budova

SAO PAULO - Päťposchodová budova vo výstavbe sa v pondelok večer zrútila na predmestí brazílskej metropoly Sao Paulo. Informovali o tom brazílske médiá, na ktoré sa dnes odvolávala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa internetového serveru G1 zatiaľ nie sú hlásené obete na životoch. K zrúteniu na predmestí Guarulhos došlo večer, keď sa už na stavenisku väčšina robotníkov nenachádzala. Nie je však jasné, či bol ešte nejaký zamestnanec priamo na mieste v čase zrútenia.

Televízia GloboNews odvysielala tmavé a nejasné zábery staveniska, plného trosiek a záchranárov s reflektormi i baterkami, ktorí pátrali po prípadných preživších.

Budova sa zrútila len niekoľko dní po tragickej nehode na štadióne v Sao Paule, kde sa má konať otvárací zápas budúcoročných futbalových majstrovstiev sveta. Na štadióne Arena Corinthians sa 27. novembra zrútil žeriav a zabil dvoch stavebných robotníkov. Nehoda vyvolala otázky o pripravenosti Brazílie hostiť futbalové majstrovstvá.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona