Tragédia v ruskom sanatóriu: Požiar jzabil 37 ľudí!

NETKY.SK • 13 September 2013, 06:22 • 2 min
Tragédia v ruskom sanatóriu: Požiar jzabil 37 ľudí!

MOSKVA - Tridsaťsedem ľudí zahynulo pri dnešnom požiari v psychoneurologickom sanatóriu v dedine Luka v ruskej Novgorodskej oblasti. Oznámila to agentúra RIA Novosti s odvolaním sa na vyšetrovateľov.

slovakia

left justify in out

Miestny Vyšetrovací výbor Ruskej federácie uviedol, že po uhasení požiaru vytiahli zo zhoreniska desať tiel. Úrady zatiaľ nevysvetlili, ako určili úmrtie ďalších 27 osôb, o ktorých prvé medializované informácie hovorili ako o nezvestných. Ruské ministerstvo pre mimoriadne situácie však podľa RIA Novosti informovalo o 15 mŕtvych a 22 nezvestných.

V jednoposchodovej prevažne drevenej budove z 19. storočia sa podľa ruského ministerstva pre mimoriadne situácie nachádzalo okolo 60 ľudí, pričom vyše 20 z nich sa podarilo evakuovať.

Mužské oddelenie sanatória úplne zhorelo. Polícia pracuje s niekoľkými verziami príčiny požiaru, uviedla agentúra ITAR-TASS. Medzi nimi je podpaľačstvo či nedbanlivosť pri fajčení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies