Tragédia v Poľsku: Sedem tínedžerov zahynulo vo vozidle, ktoré šoféroval ich opitý kamarát (16)

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 06:31 • 2 min
Tragédia v Poľsku: Sedem tínedžerov zahynulo vo vozidle, ktoré šoféroval ich opitý kamarát (16)

VARŠAVA - Za volantom havarovaného vozidla typu Renault Megane, v ktorého vraku zahynulo v nedeľu ráno na severe Poľska sedem tínedžerov vo veku 13-17 rokov, sedel 16-ročný chlapec, ktorý nevlastnil vodičský preukaz a navyše bol pod vplyvom alkoholu.

slovakia

left justify in out

V krvi mal ešte štyri hodiny po tragédii 0,5 promile alkoholu, informovala dnes spravodajská televízia TVN24 s odvolaním sa na policajné zdroje.
      

Tragickú nehodu, ku ktorej došlo pri návrate mladých ľudí z diskotéky v katastri obce Klamry v Kujavsko-pomoranskom vojvodstve, prežil iba spomínaný vodič a vedľa sediaca, takisto 16-ročná spolujazdkyňa.
      

Prokuratúra sa prípadom ďalej zaoberať nebude, pretože vinník nemá ešte 17 rokov a žalobe by mohol čeliť iba v prípade vraždy alebo iného ťažkého úmyselného zločinu. Poputuje tak pred tzv. rodinný súd, ktorý sa zaoberá prípadmi trestných činov spáchaných neplnoletými osobami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies