Tragédia v ONE Championship, zomrel mladý zápasník

NETKY.SK • 17 December 2015, 16:20 • 2 min
Tragédia v ONE Championship, zomrel mladý zápasník

TOKIO - 21 ročný zápasník ONE Championship Yan Jian Bing náhle zomrel keď mu došlo zle pri zhadzovaní posledných kíl pred vážením. Mal zápasiť na galavečeri: 35 ONE SPIRIT OF CHAMPIONS proti Geje Eustaquio. Zápas zrušili ešte pred vážením, lebo už vtedy sa cítil čínsky zápasník dosť zle.

slovakia

left justify in out

Bing mal profesionálne skóre 5-0 keď minulý rok v júni pocítil chuť prehry. Túto prehru chcel teraz odčiniť a do prípravy dal veľa úsilia.

 

Eustaquio sa o jeho zdravotnom stave zmienil na sociálnej sieti.

 

"Môjmu súperovi sa nepodarilo navážiť. Museli ho súrne previesť do nemocnice nakoľko bol natoľko dehydratovaný, že mu hrozilo vysušenie kvôli horúčavám."

 

Keď zápasníci zhadzujú váhu, veľa krát obmedzujú prísun vody a kombinujú to ešte aj saunovaním. Po navážení si výživu a tekutiny dopĺňajú infúziou aby boli čo najskôr pripravení na zápas.

 

Prezident ONE Championschip Victor Chui po uverejnení správy venezuelského zápasníka , tiež uverejnil príspevok: Bohužiaľ mladý zápasník Yan Jian Bing odišiel z radov živých. Rodine prisľúbil podporu, ale o presných príčinách sa vyjadril až neskôr.

 

Organizácia ONE neskôr vydala oficiálnu správu: Dôvodom smrti Yan Jian Binga bol kardiopulmonálny nedostatok, smrť nastala 11. decembra 2015 o 12 hodine 6 minúte. Organizácia žiada o podporu fanúšikov a aby sa modlili za nebohého. Rodine zasa odkazuje, že sa na ich pomoc môžu spoľahnúť.

 

Yan Jian Bing odpočívaj v pokoji!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona