Tragédia v obci Jason: V rybníku sa utopil mladý rybár, druhý ho vytiahol na udici

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 11:42 • 2 min
Tragédia v obci Jason: V rybníku sa utopil mladý rybár, druhý ho vytiahol na udici

JASOV – Telo 29-ročného Prešovčana Tomáša bez známok života vytiahli hasiči vo štvrtok (31.3.) okolo 9.00 h z rybníka pri autokempingu v obci Jasov v okrese Košice-okolie. Privolaný obhliadajúci lekár uviedol ako predbežnú príčinu smrti utopenie, známky cudzieho zavinenia vylúčil a nariadil vykonať pitvu. Informovala o tom dnes polícia.

slovakia

left justify in out

Podrobnosti o prípade šokujú. Podľa našich informácií Tomáš prišiel k rybníku už v sredu večer a jeho kamarát vo štvrtok ráno. Ten Tomáša hľadal, keď ho nenašiel v aute, išiel prehodiť udice, na jednej z nich sa zachytilo mŕtve Tomášovo telo.

 

Poverený príslušník Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. "Podľa doterajšieho vyšetrovania mal mladý rybár počas rybačky popíjať alkohol. To, či mu k nešťastiu 'pomohol', určí až pitva," uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies