Tragédia v obchodnom centre: Chlapčeka (†3) privalil hranol

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 06:37 • 2 min
Tragédia v obchodnom centre: Chlapčeka (†3) privalil hranol

BRATISLAVA - V obchodnom centre v Žiline sa stala dnes približne o 12:45 tragédia, drevený hranol privalil 3-ročného chlapca, ktorý po prevoze do nemocnice v Martine zomrel. Ako ďalej pre agentúru SITA uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, na mieste je stále polícia, ktorá zisťuje okolnosti nehody. Prípad prevzala policajná vyšetrovateľka.

slovakia

left justify in out

Príčiny nešťastia sú predmetom nielen policajného, ale aj interného vyšetrovania. Uviedol to v oficiálnom stanovisku spoločnosti BauMax SR Miroslav Chmelár z firmy. "Ihneď po nešťastí poskytli naši zamestnanci chlapcovi prvú pomoc a privolali políciu i záchrannú službu," informoval agentúru SITA s tým, že miesto nešťastia následne uzavreli. V mene spoločnosti vyjadril rodine hlbokú ľútosť a sústrasť. Zároveň prisľúbil, že firma poskytne polícii maximálnu súčinnosť pri vyšetrení nešťastia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona