Tragédia v nočnom klube: V tlačenici počas policajnej razie zomrelo šesť ľudí

NETKY.SK • 16 September 2013, 08:15 • 2 min
Tragédia v nočnom klube: V tlačenici počas policajnej razie zomrelo šesť ľudí

BOGOTA - Šesť ľudí zomrelo v Kolumbii na zadusenie alebo ich ušliapali v panike počas tlačenice v preplnenom bare, kde polícia robila raziu. Oznámili to dnes kolumbijské úrady, ktoré citovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Federálna prokuratúra vyšetruje, či polícia použila neprimeranú silu.  Svedkovia miestnym médiám uviedli, že keď policajti v nedeľu ráno vošli do baru s názvom "Nočný klub", začali rozstrekovať paprikový sprej: to spôsobilo, že približne 100 ľudí vnútri sa tlačilo ku dverám a snažilo sa čo najrýchlejšie uniknúť von.

Predstaviteľka generálnej prokuratúry spresnila, že k incidentu došlo v štvrti Restrepo v južnej časti kolumbijského hlavného mesta Bogota. Šesť obetí sa udusilo v tlačenici alebo ich ušliapali a podľa slov polície ďalší dvaja ľudia utrpeli vážne zranenia. Bogotská polícia dodala, že bar bol v minulosti už štyrikrát zatvorený pre výtržnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies