Tragédia v New Yorku: Vykoľajil sa vlak, štyria mŕtvi, 67 zranených!

NETKY.SK • 2 December 2013, 00:02 • 2 min
Tragédia v New Yorku: Vykoľajil sa vlak, štyria mŕtvi, 67 zranených!

NEW YORK - Najmenej štyri osoby prišli v nedeľu o život pri vykoľajení sa vlaku v New Yorku, 67 ďalších osôb utrelo zranenia, z toho 11 vážne.

slovakia

left justify in out

Sedem vagónov osobného prímestského vlaku sa vykoľajilo pri stanici v Bronxe a skončilo prevrátených hneď pri rieke Hudson. Nehoda vlaku, ktorý smeroval na hlavnú stanicu v Manhattane, sa stala o siedmej hodine ráno miestneho času. Podľa svedkov išiel vlak, v ktorom bolo asi sto pasažierov, príliš rýchlo z kopca v ostrej zákrute. Zranenia utrpel aj rušňovodič a polícia ho ešte nemohla vypočuť.

Na mieste nešťastia zasahovalo vyše 130 požiarnikov, ktorí sa ešte stále snažia stabilizovať vykoľajené vagóny pomocou vzduchových vankúšov. Rieku prehľadávajú potápači pre prípad, že by niektorých pasažierov sila nárazu vyhodila do vody. V Spojených štátoch sa v nedeľu končí Vďakyvzdanie a množstvo ľudí sa vracia domov po predĺženom víkende.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies